Bra att veta

Innan man har tänkt sig skriva in sina barn på Judo ska man jamföra miljö bland olika klubbar. Judoskola har flyttat in i den nya idrottshallen på Sjöhagsvägen 750 meter från lögarängsbadet ,mittemot pizzeria Sippan.Ingången är på denna sidan som stor skylten Lux kaffe och Klövern.

Judoskola har nya Judo mattor som städas före och efter varenda träning ,bra miljö ren luft i judohallen , många nya omklädningsrum,bastu. Allt är nybyggt. Ingen annan judoklubb har en sådant bra miljö här i Västerås som vi har.

Västerås Judoskola  är stadens mest seriösa Judoklubb enligt många.

Varenda träning är välplanerad och det är ordning och reda på de.

Judoskola är den första judoklubb i Västerås som har börjat med judorelaterande lek . Det är mycket lek och rörelse på våra träningspass och alla lek har syfte att förbättra barnens kordination och judo kunskap.

Klubben har anordnat 2007 års Svenskt seniormästerskap och 2008 års Svenskt mästerskap för ungdomar, lag SM för senoirer samt veteran SM och SM i öppen kategori.

Alla våra barnträningar innehåller många roliga Judo lekar,samt övningar som förbättrar smidighet styrka kondition och självförtrående.

Klubben har många unga tränaraspiranter utbildade av Svenska Judoförbundet samt två vuxna tränaraspiranter  utbildade av SJF i Frövi och 13 unga domaraspiranter.

Västerås Judoskola är dessutom stadens största judoklubb, har största barn och ungdomsverksamhet och är  stadens bästa tävlingsklubb. Hos oss tävlar bara de barn och ungdomar som vill tävla.

Klubben bidrar ekonomisk tävlingsverksamheten  och utbildning av ungdomar till framtidens tränare och domare samt  utbildning av alla  våra tränare.

Tack vare att vi har en seriös judoverksamhet samarbetar vi idag med 12 olika skolor i Västerås och antalet skolor som vill ha samarbete med Västerås Judoskola ökar varenda dag.

 

Västerås Judoskola erbjuder också Taijutsu.

För mera info besök denna hemsida:

Taijutsu:
http://www.taijutsu.se/

Dojon

Dojon är vår träningsplats och oas.
Här formas duktiga judo och Bjj -utövare och god kamratanda.

 

P1040592

 

Västerås Judoskolans gym.

gym1

 

gym3

 

gym2

 

Bra att tänka på:

Använd tofflor till och från dojon (ej på mattan) så fastnar inte smuts under fötterna och mattan blir enklare att hålla ren.

Ta med en vattenflaska så slipper vi extra spring till duschrummen i vattenpauserna.

Skolsamarbete

Västerås Judoskola har ett nära samarbete med skolorna.
Under år 2006-2011 har vi tränat och utbildat fler än 1500 elever i judo från olika skolor i Västerås per termin.(Halv år)

Här hittar du info om både pågående och genomförd verksamhet i samarbete med olika skolor. Vill du att din klass ska pröva på judo, ring oss på telefon: 070-0406035 eller skriv till oss genom klubbkontakt på hemsidan.

 

Vi samarbetar med:

Ekbergaskola, Hamreskola, Viksängsskola, Bjurhovdaskola, Wenströmskaskola, Callforskaskolan, Gideonsbergskola, St.Gertrud skolan, Skiljeboskola, Infocomp gymnasiet, IT gymnasiet  Västerås Fria gymnasiet, John Bauer gymnasium, Kunskapskola, KUnskapsgymnasium,Kristiansborgskola ,Håkantorpskola Skälbyskola Edströmska och många andra skolor.

Västerås Judoskola